Adrian Simion

Licenţiat în Drept şi a absolvit studii post universitare în Drept Internaţional Privat la Universitatea București. Este membru al Baroului Bucureşti din anul 1999. Din anul 2003 este Partener Fondator şi Asociat Coordonator al societăţii. Este specializat în drept bancar şi financiar, taxe şi fiscalitate, leasing financiar şi operaţional, insolvenţă şi restructurări, recuperari creanţe, fuziuni şi achiziţii, drepturile omului, drept penal.

Diana Nere

Licenţiată în Drept la Facultatea de Drept - Universitatea Spirut Haret şi membru al Baroului Bucureşti din anul 1998. Din anul 2003 este Partener Fondator al societăţii. Este specializată în drept bancar şi financiar, taxe şi fiscalitate, leasing financiar şi operaţional, insolvenţă şi restructurări, recuperari creanţe, fuziuni şi achiziţii, drepturile omului, drept penal.

Dragos Iordache

Licenţiat în Drept la Universitatea București şi în Management Public la Academia de Ştiinţe Economice din Bucureşti. Este membru al Baroului București din anul 2008, dată la care a început și colaborarea în cadrul societății. În cei peste 9 ani de colaborare s-a specializat în leasing financiar și operaţional, drept societar, litigii și recuperări de creanțe, taxe şi fiscalitate, drept penal. Începând cu anul 2017, este Partener al societăţii.